جامعه باید هوشیارانه مراقب توطئه های دشمن باشد
به گزارش جنوب پرس ، حجت الاسلام محمد صادق مهرابی در جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های مذهبی با موضوع شهادت امام جعفر صادق علیه السلام گفت: بر ما تکلیف است آموزه های فراوان آن امام همام را فرا گیریم و بکار بندیم اگر ما ایشان را رئیس مذهب می دانیم دلیل چنین عنوانی این است که در عصر امامت آن حضرت فرصت مناسبی برای فعالیت های فرهنگی ایجاد شد و امام به شایستگی از آن استفاده و با شکل دهی جلسات درس و مباحثه به تبیین مبانی تشیع و تبلیغ اسلام راستین پرداختند و حیات جدیدی برای نشر معارف شیعی ایجاد کردند به طوری که در مجلس درس ایشان هزاران نفر از جمله بزرگان اهل سنت وشیعه شرکت داشتند و بیش از هر دوره ای احادیث گسترش یافت و مذهب شیعه مذهب جعفری نام گرفت.
وی افزود: دوره امامت امام جعفر صادق (ع) پر حادثه ترین دوره ها بود که در آن حکومت هشتاد ساله بنی امیه به بنی عباس تغییر کرد و اختلاف فضای فکری و کلامی زیادی به وجود آمد و کمترین اشتباه وکوتاهی و بی اعتنایی عواقب نابودی دین را به دنبال داشت و ششمین امام در چنین شرایطی باید هم به فکر نجات مسلمانان از جور ستمگران باشد و هم از کج روی ها و انحراف اصول ومبانی دینی از مسیر اسلام راستین مواظبت کند و هم از مصادره دین به نفع خلفا و همراهانشان جلوگیری کند و ایشان با تدبیری هوشمندانه شیعه را از ضعف ونابودی نجات دادند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس به انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت : انقلاب اسلامی ایران حاصل ایثارگری ها و از خود گذشتگی های فراوانی در بازه منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی است از جمله تبعیدها، زندان ها و اهدای خون هزاران جوان انقلابی و پس از پیروزی خون شهدای دفاع مقدس و دلاور مردی رزمندگان اسلام توطئه دشمنان را خنثی کرد که اکنون ثمره آن به ما رسیده و در این مقطع وظیفه حفظ و نگهداری آن به عهده ماست و کوچکترین غفلت ، بی توجهی و بی اعتنایی و قدر ناشناسی ما از این موهبت الهی عواقب سختی را در بر دارد.
حجت الاسلام مهرابی بیان کرد: انقلاب اسلامی کشور ما را به جایگاهی رساند که دشمنان بر نمی تابند و هر دم به فکر توطئه ای برای براندازی آن هستند و این هوشیاری ما را می طلبد که اولاً بدانیم در چه جایگاهی هستیم و دوم اینکه تکلیف ما در این جایگاه چیست ؟ با انجام دادن درست کارهایی که در مقابل آن مسئولیم و پرهیز از کاهلی ، کم کاری ،ساده اندیشی با حرکت پشت سر رهبر معظم انقلاب خار چشم دشمنان باشیم . اگر کوته فکری کنیم و آب به آسیاب دشمن بریزیم شرمنده انقلاب اسلامی ، خون شهدا ، معصومین و خدا خواهیم شد.
منبع:مهر